Politica de Confidențialitate

S.C. EKOMAX INTERNATIONAL S.R.L. vă respectă confidențialitatea datelor personale. Contactați-ne pe adresa contact@ekomax.ro dacă aveți orice fel de problemă sau doriți să ne adresați o întrebare în legătură cu datele personale și vă oferim asistență. Utilizând site-ul sau serviciile noastre, vă dați consimțământul la procesarea Datelor cu caracter personal așa cum sunt descrise în Politica de Confidențialitate.

Cuprins

  1. Definiții utilizate în Politica de confidențialitate
  2. Principiile Protecției Datelor pe care le urmăm
  3. Ce drepturi aveți referitor la datele personale
  4. Ce date personale colectăm
  5. Cum folosim datele dvs. personale
  6. Cine mai are acces la datele dvs. personale
  7. Cum securizăm datele dvs. personale
  8. Informații despre cookies
  9. Date de contact

Definiții

Date personale – orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă. Prelucrare – orice operațiune sau set de operațiuni care este efectuat pe Date cu caracter personal sau pe seturi de date cu caracter personal. Persoana vizată - o persoană fizică ale cărei date cu caracter personal sunt procesate. Copil - persoană fizică sub 16 ani. Noi (cu majuscule sau nu) – S.C. EKOMAX INTERNATIONAL S.R.L.

Principiile Protecției Datelor

Promitem să urmăm următoarele principii ale protecției datelor:

  • Prelucrarea este legală, corectă, transparentă. Activitățile noastre de procesare au motive legale. Luăm întotdeauna în considerare drepturile dvs. înainte de prelucrarea datelor cu caracter personal. Vă vom oferi informații cu privire la Prelucrarea datelor la cerere.
  • Prelucrarea este limitată la scopul urmărit. Activitățile noastre de procesare se potrivesc scopului pentru care au fost colectate datele cu caracter personal.
  • Prelucrarea se face cu date minime. Noi colectăm și prelucrăm cantitatea minimă de date personale necesare pentru scopul în care s-a făcut colectarea.
  • Prelucrarea datelor este limitată ca timp. Nu vom stoca datele dvs. personale mai mult decât este necesar.
  • Vom face tot posibilul pentru a asigura corectitudinea datelor.
  • Vom face tot posibilul pentru a asigura integritatea și confidențialitatea datelor.

Drepturi

Ca persoană vizată referitor la protecția datelor personale aveți următoarele drepturi:

  1. Dreptul la informare - ceea ce înseamnă că trebuie să aveți dreptul să știți dacă datele dvs. cu caracter personal sunt procesate; ce date sunt culese, de unde sunt obținute și de ce și de către cine sunt prelucrate.
  2. Dreptul la accesare - ceea ce înseamnă că aveți dreptul de a accesa datele colectate de la / despre dvs. Aceasta include dreptul dvs. de a solicita și de a obține o copie a datelor dvs. personale colectate.
  3. Dreptul de a rectifica - ceea ce înseamnă că aveți dreptul de a solicita rectificarea sau ștergerea datelor dvs. cu caracter personal inexacte sau incomplete.
  4. Dreptul de a șterge datele - ceea ce înseamnă că în anumite circumstanțe puteți solicita ca datele dvs. personale să fie șterse din înregistrările noastre.
  5. Dreptul de a restricționa procesarea datelor - în cazul în care se aplică anumite condiții, aveți dreptul să restricționați Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal.
  6. Dreptul de a vă opune prelucrării - ceea ce înseamnă că în anumite cazuri aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale, de exemplu în cazul marketingului direct.
  7. Dreptul de a va opune prelucrării automate - ceea ce înseamnă că aveți dreptul de a vă opune procesării automate, inclusiv profilarea; și să nu fie supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată. Acest drept pe care îl puteți exercita ori de câte ori există un rezultat al profilării care produce efecte juridice care vă afectează sau vă afectează în mod semnificativ.
  8. Dreptul la portabilitatea datelor - aveți dreptul de a obține Datele dvs. personale într-un format care poate fi citit automat sau dacă este posibil, ca transfer direct de la un procesator la altul.
  9. Dreptul de a depune o reclamație - în cazul în care refuzăm solicitarea dvs. în conformitate cu Drepturile de acces, vă vom oferi un motiv pentru acest lucru. Dacă nu sunteți mulțumit de modul în care a fost tratată solicitarea dvs., vă rugăm să ne contactați.
  10. Dreptul de a cere ajutorul autorității de supraveghere – ceea ce înseamnă că aveți dreptul la ajutorul unei autorități de supraveghere și dreptul la alte căi legale, precum cererea de daune-interese.
  11. Dreptul de a retrage consimțământul - aveți dreptul de a retrage orice consimțământ dat pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal.

Date personale colectate

Informații pe care ni le furnizați folosind formularul de contact din site sau când ne contactați prin intermediul unui program dedicat de mesagerie electronică. Acestea pot fi: adresa dvs. de e-mail, numele, adresa de facturare, adresa de domiciliu etc - în principal informații necesare pentru a vă oferi un produs / serviciu sau pentru a îmbunătăți experiența clienților cu noi. Salvăm informațiile pe care ni le furnizați pentru a putea răspunde solicitării dvs. sau efectua alte activități pe site. Aceste informații includ, de exemplu, numele și adresa dvs. de e-mail. Informații colectate automat despre dvs. Acestea pot include informații care sunt stocate automat de cookie-uri și alte instrumente de sesiune. De exemplu, informațiile despre coșul de cumpărături, adresa dvs. IP, istoricul cumpărăturilor (dacă există) etc. Aceste informații sunt utilizate pentru a îmbunătăți experiența dvs. în calitate de utilizator pe site și client. Când utilizați serviciile noastre sau consultați conținutul site-ului nostru web, activitățile dvs. pot fi înregistrate. Informații de la partenerii noștri Colectăm informații de la partenerii noștri de încredere, cu confirmarea faptului că au motive legale pentru a ne împărtăși informațiile respective. Acestea sunt fie informații pe care le-ați furnizat direct, fie că le-au adunat despre dvs. din alte motive legale. Vedeți lista partenerilor noștri  aici. Informații disponibile public S-ar putea să adunăm informații despre dvs. care sunt disponibile publicului.

Cum folosim datele dvs. personale

Vă folosim datele cu caracter personale pentru a:

  • furniza serviciul nostru. Acesta include, de exemplu, înregistrarea unui cont pe site; oferirea de alte produse și servicii pe care le-ați solicitat; furnizarea de articole promoționale la cererea dvs. și comunicarea cu dvs. în legătură cu produsele și serviciile respective; comunicarea și interacțiunea cu dvs.; notificări ale modificările aduse serviciilor.
  • îmbunătăți experiența clienților.
  • îndeplini o obligație în temeiul legii sau contractului.

Folosim Datele dvs. Personale din motive legitime și / sau cu acordul dumneavoastră. Din motive de încheiere a unui contract sau de îndeplinire a obligațiilor contractuale, vă prelucrăm datele dvs. personale în următoarele scopuri:

  • pentru a vă identifica.
  • pentru a oferi un serviciu sau un produs.
  • pentru a comunica datele fie către vânzări sau facturare.

Pe motiv de interes legitim, prelucrăm datele dvs. personale în următoarele scopuri:

  • să vă trimitem oferte personalizate (de la noi și / sau partenerii noștri selectați cu atenție);
  • să administrăm și să analizăm baza noastră de clienți (comportamentul de cumpărare și istoricul) pentru a îmbunătăți calitatea, varietatea și disponibilitatea produselor / serviciilor oferite / furnizate;
  • să efectuăm chestionare cu privire la satisfacția clienților.

Atâta timp cât nu ne-ați informat altfel, considerăm ca fiind interesul nostru legitim să vă oferim produse / servicii care sunt similare sau identice cu istoricul dvs. de cumpărare / comportamentul de navigare. Cu acordul dumneavoastră, vă prelucrăm datele dvs. personale în următoarele scopuri:

  • să vă trimitem buletine informative și oferte de campanie (de la noi și / sau partenerii noștri atent selectați).
  • în alte scopuri pentru care am solicitat acordul dumneavoastră.

Procesăm datele dvs. cu caracter personal pentru a îndeplini obligațiile care decurg din lege și / sau utilizăm datele dvs. personale pentru opțiunile prevăzute de lege. Ne rezervăm dreptul de a anonimiza datele personale colectate și de a folosi orice astfel de date. Vom folosi date în afara domeniului de aplicare a acestei politici numai atunci când acestea sunt anonimizate. Vă salvăm informațiile de facturare și alte informații colectate despre dvs. atât timp cât este necesar în scopuri contabile sau alte obligații care decurg din lege. Am putea prelucra Datele dvs. cu caracter personal în scopuri suplimentare care nu sunt menționate aici, dar sunt compatibile cu scopul inițial pentru care au fost colectate datele. Pentru a face acest lucru, ne vom asigura că:

  • legătura dintre scopuri, context și natura datelor personale este potrivită pentru prelucrarea ulterioară
  • prelucrarea ulterioară nu ar dăuna intereselor dvs.
  • există o garanție adecvată pentru prelucrare.

Vă vom informa cu privire la orice alte Procesări și scopuri.

Cine mai are acces la datele dvs. personale

Nu împărtășim datele dvs. personale cu persoane necunoscute. Datele cu caracter personal despre dvs. sunt furnizate, în unele cazuri, partenerilor noștri de încredere, pentru a vă face să vă oferiți serviciul posibil sau pentru a vă îmbunătăți experiența clienților. Împărtășim datele dvs. cu: Partenerii noștri de procesare:

  • Clausweb, compania care găzduiește site-ul nostru.

Partenerii noștri de afaceri:

  • -

Părțile terțe conectate:

  • -

Lucrăm numai cu parteneri de procesare, care sunt capabili să asigure un nivel adecvat de protecție a datelor dvs. personale. Dezvăluim datele dvs. personale către terți sau funcționari publici atunci când suntem obligați în mod legal să o facem. Putem dezvălui datele dvs. cu caracter personal către terți dacă ați consimțit-o sau dacă există alte motive legale pentru aceasta.

Cum securizăm datele dvs. personale

Facem tot posibilul pentru a vă păstra datele personale în siguranță. Folosim protocoale sigure pentru comunicare și transfer de date (cum ar fi HTTPS). Folosim anonimizarea și pseudonimizarea, dacă este cazul. Ne monitorizăm sistemele pentru posibile vulnerabilități și atacuri. Chiar dacă încercăm tot posibilul, nu putem garanta în totalitate securitatea informațiilor. Cu toate acestea, promitem să notificăm autoritățile adecvate cu privire la eventuale breșe în securitatea datelor. Vă vom anunța, de asemenea, dacă există o amenințare la drepturile sau interesele dvs. Vom face tot ceea ce putem în mod rezonabil pentru a preveni încălcările de securitate și pentru a ajuta autoritățile în cazul în care apar încălcări. Dacă aveți un cont la noi, rețineți că trebuie să vă păstrați secrete numele de utilizator și parola.

Copii

Nu intenționăm să colectăm sau să colectăm în cunoștință de cauză informații de la copii. Nu vizăm copiii cu serviciile noastre.

Cookies și alte tehnologii pe care le folosim

Folosim cookie-uri și / sau tehnologii similare pentru a analiza comportamentul clienților, a administra site-ul, a urmări mișcările utilizatorilor și pentru a colecta informații despre utilizatori. Acest lucru este realizat pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența dvs. cu noi. Un cookie este un mic fișier text stocat pe computerul dvs. atunci cînd vizitați un site. Cookie-urile stochează informații utilizate pentru a ajuta site-urile să funcționeze. Doar noi putem accesa cookie-urile create de site-ul nostru web. Puteți controla cookie-urile la nivel de browser. Alegerea dezactivării cookie-urilor poate împiedica utilizarea anumitor funcții. Folosim cookie-uri pentru următoarele scopuri:

  • Cookie-uri necesare - aceste cookie-uri sunt necesare pentru a putea utiliza anumite funcții importante pe site-ul nostru, cum ar fi conectarea pe site. Aceste cookie-uri nu colectează informații personale.
  • Cookie-uri de funcționalitate - aceste cookie-uri oferă funcționalitate care face utilizarea serviciului nostru mai convenabil și face posibilă furnizarea de funcții mai personalizate. De exemplu, s-ar putea să-și amintească numele și e-mailul dvs. în formularele de comentarii, astfel încât nu trebuie să reintroduceți aceste informații data viitoare când comentați.
  • Cookie-uri Analytics - aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a urmări utilizarea și performanța site-ului și serviciilor noastre.
  • Cookie-uri de publicitate - aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a livra reclame care sunt relevante pentru dvs. și pentru interesele dvs. În plus, acestea sunt folosite pentru a limita numărul de ori când vedeți o reclamă. De obicei, acestea sunt plasate pe site-ul web prin rețele de publicitate cu permisiunea operatorului site-ului. Aceste cookie-uri amintesc că ați vizitat un site web și aceste informații sunt distribuite altor organizații, precum agenții de publicitate. Adesea, cookie-urile de direcționare sau publicitate vor fi legate de funcționalitatea site-ului oferită de cealaltă organizație.

Puteți elimina cookie-urile stocate în computer prin setările browserului. În mod alternativ, puteți controla unele cookie-uri terțe părți utilizând o platformă de îmbunătățire a confidențialității, cum ar fi optout.aboutads.info sau youronlinechoices.com. Pentru mai multe informații despre cookie-uri, vizitați allaboutcookies.org. Folosim Google Analytics pentru a măsura traficul pe site-ul nostru web. Google are propria politică de confidențialitate pe care o puteți consulta aici. Dacă doriți să renunțați la urmărirea de Google Analytics, accesați pagina de renunțare la Google Analytics.

Informații de contact

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

Schimbări în Politica de Confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a schimba Politicile de Confidențialitate. Ultima modificare a fost făcută în data de 18 februarie 2020.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare pe site. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți bloca acele cookies, dacă doriți. Aflati aici cum: allaboutcookies.org